Biz

Merhaba sevgili ebeveyn.

Zorlu gibi görünen ama bir o kadar da hayatına anlam katan bir süreçtesin. Seni anlıyor ve görüyorum. Bu anlamlı süreçte sana nasıl yardımcı olabilirim diyerek yola çıktım. Çünkü insanın doğası gereği en fazla kafasının karıştığı, taşların yerinden oynadığı, düzenin değiştiği bir süreç bu.

Ama bak sana ne diyeceğim;

Her şeyi kontrol edemezsin, akışına bırakmayı öğreniyorsun. Mükemmellik diye bir şey yok, hata yapma özgürlüğüne sahipsin. Aile oldun, bunun ne demek olduğunu kavrıyorsun. Bu ailenin yeni üyesine “hoş geldin” de ve O’na verebileceğin TEK şeyin SEVGİ olduğunu anlamanın hafifliğini yaşa.

Senin evladın ama bazen de senin çocukluğun karşındaki. Biliyorum kendini görüyorsun, zaman zaman kendi çocukluğunla sınanıyorsun. Sonsuz sevgi kaynağına bağlı iplerimiz var gibi düşünmelisin ve o anlarda farkına varmadan bu ipleri kesebiliyorsun.

Ebeveynlik bu Dünya’ya bir çocuk getirmek ve O’nu büyütmekten ibaret değil. Baştan sona bir yaradılış sorgulamasıdır. Koşulsuz sevgi ile donanma fırsatıdır. Sonsuz sevgi kaynağına bir ip daha atmak ve oraya demirlenme aşamasıdır. Bunun en güzel kanıtı, seni ebeveyn yapan bu güzel çocuktur.

Bu yüzden sevmek çok daha anlamlı ve sorgusuz oluyor. Yargılarken, kızarken, yorgunken, pes etmişken, bu karşında duran çocuğun, senin en iyi versiyonun olduğunu hatırla. O anlarda O’nu SEVGİYLE kucakla, kabul et. Dönüşüm, var olanı kabulle başlar.

Bu dönüşüm sürecinde senin için 0-2 yaş arasındaki bebeklerin büyüme ataklarını içeren bir uygulama yaptık. Uzmanlar tarafından zamanla daha da geliştirilen bu yaklaşımın, çocuğun gelişimi ve sağlığı üzerinde olumlu etkileri olduğu bilimsel olarak kanıtlandı. Biz de bu takvimi sizler için hazırlayıp, bu süreçte neler yapabileceğinizi videolu görseller ve metinlerle sizlere sunduk.

Çocuklarımızın 0 -10 yaş süreçleri için sosyal medya içerikleri üretmeye ve partnerlerimiz aracılığıyla sizlere ulaşıp seminerler yapmaya devam ediyoruz.

Burada özellikle belirtmek istediğim nokta, bu süreçte bizler sadece yardımcı argümanız. Ana sevgi kaynağı ebeveyndir. Bu yüzden felsefemiz;

 

Sevgi Sizden, Bilgi Bizden…

EVA & LUNA KURUCUSU

Selcan ÇARKÇI TONĞAY

Merhaba,

Neden pazarlama? Çünkü markaların insanlarla kurduğu duygusal bağın hayatları nasıl dönüştürdüğünü görmek, benim için bir tutku.Bu tutkuyla 15 yıl boyunca kurumsal firmalarda çalıştım ancak pandemi, hayatımda derin bir farkındalık yarattı ve yeni bir başlangıç yapma gereği hissettim.

Kariyerime farklı bir yön vererek, yılların birikimini başkalarının başarı hikayelerine ilham kaynağı olmak için kullanmak istedim.Böylece üç yıl önce Marka Kulüp’ü kurdum ve markalaşma danışmanlığı yapmaya başladım.

Bir gün Selcan’la yollarımız kesişti. Konuştuk, anlattık, birbirimizi dinledik…Fark ettik ki hayallerimiz ve inandıklarımız bir…

 

Selcan’ın, ebeveynlere umut olacak mobil uygulama hayaline, inovasyon, değer ve fayda katarak “Eva&Luna Bebek Ansiklopedisi”ni hayata geçirdik. Ebeveynlere yalnız olmadıklarını hissettiren, onlara rehberlik eden bu platform, annelik ve babalık yolculuğunda ebeveyn ve ebeveyn adaylarına eşsiz bir destek sundu.

Bugün, Eva&Luna Bebek Ansiklopedimizin süreçlerini yönetiyor ve pazarlama stratejilerini en verimli şekilde hayata geçirmek için gönülden gayret gösteriyorum. Ancak bunu sadece profesyonel bilgiyle değil, bir anne olarak derin bir empatiyle yapıyorum.

Her gün, ekibimizle birlikte ebeveynlerin hayatına dokunan adımlar atmaktan ve bu projede olmaktan gurur duyuyorum.

Merhaba,

Neden pazarlama? Çünkü markaların insanlarlakurduğu duygusal bağın hayatları nasıl dönüştürdüğünü görmek, benim için bir tutku.Bu tutkuyla 15 yıl boyunca kurumsal firmalarda çalıştım ancak pandemi, hayatımda derin bir farkındalık yarattı ve yeni bir başlangıç yapma gereği hissettim.

Kariyerime farklı bir yön vererek, yılların birikimini başkalarının başarı hikayelerine ilham kaynağı olmak için kullanmak istedim.Böylece üç yıl önce Marka Kulüp’ü kurdum ve markalaşma danışmanlığı yapmaya başladım.

Bir gün Selcan’la yollarımız kesişti. Konuştuk, anlattık, birbirimizi dinledik…Fark ettik ki hayallerimiz ve inandıklarımız bir…

Merhaba, ben Berat ORAL

Kendimi, sadece bir Full-stack developer ve IOS geliştiricisi olarak değil, aynı zamanda bir teknoloji tutkunu ve yenilikçi bir beyin olarak tanımlıyorum.

Sadece 9 farklı programlama dili öğrenmekle kalmayıp, kendimi geliştirmek adına yeni teknolojilere ve programlama dillerine de açık olmaya adıyorum.

Apple’ın Swift Student Challenge yarışmasına katılarak Türkiye 1.si olarak başarı elde ettim.

Şu anda üst düzey React Native’i öğrenerek yeteneklerimi daha da ileriye taşımaya çalışıyorum.

Teknoloji dünyasında sürekli ilerlemek ve sınırları zorlamak benim için vazgeçilmez bir tutku. Her projede etkileyici ve yenilikçi uygulamaları hayata geçirmek için kararlı adımlarla ilerliyorum.

Başarının anahtarının sürekli öğrenmeye açık olmaktan kaynaklandığını biliyor ve bu bunu ilke ediniyorum.

Hedefim; heyecan verici bu Eva & Luna projesi yolculuğunda, her adımda beraber ,yenilikçi bakış açısıyla, büyük başarılara imza atmak. Çünkü en büyük başarı; bütün bu birikimleri faydalı amaçlarla kullanabilmekle başlıyor. Herkesin özgürce potansiyelini kullanabildiği platformlarda çalıştığı bir geleceğin taşlarından birini de ben koyuyorum.

Merhaba, ben Zeynep Gizem YURTSEVER.

EVA Software Teknoloji şirketinde tasarım müdürü olarak, Eva&Luna mobil uygulamamızın naif tasarım çizgisinin kurumsal kimliğinden sorumluyum.

Eva&Luna’mızın logosunu tasarlarken, ebeveynlikte içgüdülerin büyük bir rol oynadığını düşündük. Logomuzdaki kedi Luna, bu içgüdüleri temsil ediyor.

Peki, neden Eva? Çünkü Eva, doğumun ve doğanın kendisi demek.

Yani, doğanın mucizesine tanıklık ederken, içgüdülere güvenmenin önemini hatırlatmak istedik.

Tasarım ruhunun bir amaca hizmet etmesi gerektiğine inanıyorum. Bu tasarımda da bolca yıldız göreceksiniz. Çünkü, hepimiz birer yıldız tozuyuz.

Beraber çıktığımız bu yolculukta güçlü ve etkileyici tasarımlar yaratarak, amacımızı sizlere aktarmak için kararlı adımlarla ilerliyorum.

Merhaba, ben Zeynep Gizem YURTSEVER.

EVA Software Teknoloji şirketinde tasarım müdürü olarak, Eva&Luna mobil uygulamamızın naif tasarım çizgisinin kurumsal kimliğinden sorumluyum.

Eva&Luna’mızın logosunu tasarlarken, ebeveynlikte içgüdülerin büyük bir rol oynadığını düşündük. Logomuzdaki kedi Luna, bu içgüdüleri temsil ediyor.

Peki, neden Eva? Çünkü Eva, doğumun ve doğanın kendisi demek.

Yani, doğanın mucizesine tanıklık ederken, içgüdülere güvenmenin önemini hatırlatmak istedik.

Merhaba, ben Nihan TONĞAY HAMURCU.

Hayatımda yaşanan bazı değişiklikler öncesinde kendimi, işini severek yapan bir Biyoloji öğretmeni olarak tanımlayabilirdim. Eğitimci olarak sahip olduğum iş motivasyonumu, işimi sevilir kılan parlak gençlerden aldım her zaman . Onların yetişkinlik yolunda gösterdikleri dönüşüme ortak olmak, ve hayatlarına şekil verebilme sürecinde, kariyerlerine emin adımlarla ilerlerken onlara motivasyon ve eğitim desteği verebilmek mesleğimi daha da sevmeme neden oldu. Her birinin farklı özellikleri, onların da benim hayatıma olan etkileri, mesleğime olan heyecanımı hep korumamı sağladı.

Şimdilerde ise, hayatımın bana sunduğu yenilikleri keşfetmek, bana açılan yeni bir pencerede tecrübeler edinmek, kendi dönüşümüme tanık olmak adına Eva&Luna ekibine katıldım. Taze bir ebeveyn ve tecrübeli bir eğitmen olarak, ebeveyn olmanın merakını, eğitimci olmanın tecrübesiyle harmanlayarak hem kendim hem de sizler için bu ekipte proje müdürü olarak yer alıyorum.

Aldığım lisans eğitimi sonucunda, ebeveyn olabilmenin mucizevi bir süreç olduğunu düşünüyorum. Kendi ebeveynlik yolumda hem ekibimizle, hem de sizlerle birlikte bu dönüşüm yolculuğunda yer almaktan heyecan ve mutluluk duyuyorum. İnsan olmanın doğallığında, hayatımıza eklenen her yenilikte, dönüşüm adımlarını birlikte ve emin atabilmek için, içimizdeki cevhere inanmamızın yeterli olacağını biliyorum.

Düş Bilginleri Anaokulu
İlker Coach Hareketitim Merkezi
TerraPi Gelişim Enstitüsü
Modern Sanatlar Akademisi

Uzm. Klinik Psk. Selen SARIOĞLU AKTÜRK

Psikolojik Danışman Mehtap Nur BİLEN

Müzik Prodüktörü Ezgi DURAK

Psikolog Öykü Çimen MUTLU

Uzm. Klinik Psk. Sinem Akar DOĞAN

Doç. Dr. Pınar Çakır HATIR

Müzikolog Devrim GÜVEN

Eğitim Danışmanı / Eğitsel Sanat Çalışmaları Uzmanı Emine Kayalar

Felsefe Eğitmeni Sema Hoşyiğit TURAN

Psikolog Fatma Zehra POLAT

Beden Eğitimi/Hareket Eğitim Uzmanı Ayberk Saatçioğlu

Back To Top

First Birthday Party